Dezinfecție

Dezinfecția este acțiunea de igienizare ce urmărește distrugerea în mediul fizic înconjurător a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii și combaterii infecțiilor și bolilor transmisibile, atât la om, cât și la animale. Germenii patogenici constituie un permanent pericol de boli și pierderi economice. Ei reprezintă un focar permanent de boli infecțioase și parazitare, ce necesită măsuri de prevenire și combatere.

Ele pot fi efectuate în policlinici, spitale, întreprinderi, birouri, case, vile, locuinte, magazine, hoteluri, bănci, instituții.

 

Pentru a asigura deplasările în teren societatea a achiziționat o autoutilitară de teren marca Nissan Navara, iar pentru a putea efectua lucrări de înaltă calitatea societatea a accesat fonduri nerambursabile în vederea dotării cu utilaje de ultima generație.

 Derapet 043

Derapet 045

Derapet 050

►DEZINFECTIE – substante folosite la curatarea si dezinfectia suprafetelor:

 DESOGERM – utilizat la curatarea suprafetelor din vestiare, sali de sport, scoli, hoteluri, s.a., cu exceptia celor din unitatile sanitare; la dezinfectia aerului din Sali de asteptare, birouri, laboratoare, s.a.)

„Igiena şi curăţenia-motorul unei vieţi sănătoase.”